Dags att hoppa på  tåget med avgång varje lördag året om ! Karin Äventyret framtiden och jag turas om att vara lokförare och ger orden var sin månad. 

Orden är fria att tolka/filosofera över med bild.

Deltagarna finns i länkar till höger på sidan här. Vill du hoppa på med oss så läs gärna först Introduktionen Hoppa på tåget.docx Anmäl dig sedan i kommentarsfältet hos mig eller hos Karin Äventyret framtiden så länkar vi till dig.

 Välkomna ombord deltagare, nya deltagare och de som läser bredvid!

 Nu skulle ju Prenumeration kunna vara ett första aprilskämt. Icke. Jag valde bokstaven P och orden kom direkt. Men så var det ju 5 lördagar  - det blev ett ord S. P4S typ.

Kort sagt: Jag, en prenumerant som prenumererar på prenumerationer. 

Prenumeranta. Premumerenta. Prenumerista.

Jag har abonnemang som är beställda med ett tecknat avtal. Som jag betalar för innan avtalet börjar gälla. Tidningen, min NWT.

Troligen har jag nån gång kryssat i en ruta för att motta nyhetsbreven och erbjudanden när jag handlat på nätet; de prenumerationerna fyller min e-post. Även oikryssade. Gratis prenumeration.  Prenumererar jag på bloggar. Jo, jag gör visst det med. 

Förbetald prenumeration med mycket glädje i. Förnyas nu i april, tänkte utöka med att prenumerera på Värmlands Museum också.  

Kommande aprilord:  08 Prestation   15 Presentation   22 Pikant   29 Sjunga

Karin är lokförare i maj med orden: 6 Fluga   13 Kruka   20 Nyckel   27 Staket 

 As usual så ser jag fram emot att komma in och se era tolkningar  :-)  

Trevlig helg   @-}--  

 

   @-}--