Karin Äventyret framtiden  och jag Tove tänker bli lokförare på lördagar i temat "Hoppa på tåget" med första avgång 4 februari.

I februari styr jag tåget med orden

04 Symtom

11 Nyfiken

18 Tudelad

25 Symbol

("Den sista "Tove-lördagen" i februari får ni Karins ord för mars-lördagarna och så där tuffar vi på framöver. I april tar Tove över lördagsorden och så kommer Karin tillbaka i maj igen osv..)

Här har vi ändrat; Den första Karin lördagen nu i mars kommer Toves ord för april. Karins ord för maj kommer första Tove lördagen  i april . Den som vill ha längre tid på sig får det. 

Vill ni hoppa på tåget så anmäl er bara i kommentarsfältet antingen hos Karin Äventyret framtiden  eller mig Tove så länkar vi upp er på våra respektive sidor. Vi ser fram emot att få tågvagnarna välfyllda!

Vi har slagit ihop våra lokförarhuvuden och tar ansvar för att tågresan ska bli så bra som möjligt för alla resenärer/bloggare och alla som vill följa med från sidan om.

Vi har också bestämt oss för att vi lämnar de passagerare kvar på perrongen som inte har varit aktiva alls under två månaders tid.  Vi tar mer än gärna upp den som vill hopp på tåget igen efter ett uppehåll.

Vi gör så här för att det ska bli trivsamt och smidigt för alla som vill följa med på resan att klicka på länken till aktiva.

Mycket välkomna med ombord "Hoppa på tåget", med fri tolkning till ordet och som gäller för för dagen med text och bild

Karin och Tove

 

Från Karlstad där jag bor kan en ta sig till Stockholm, Göteborg, Oslo vidare till andra inrikes och utrikes orter.